uFeel.me
До любов се достига с Любов
Автор: ivoidebora,  21 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 975
Обичай ме, като пролетната вечер.
Обичай ме, като младата трева....!
Обичай ме, приказката бяла,
започва с мен и свършва с мен.

Обичай ме, като полъх от небето!
Обичай ме, като огън, като дъжд...!
Обичай ме, този свят обречен,
започва с нас и свършва с нас.

Само ти и аз и нищо друго...
само ти и аз и вместо чудо,
долита от вятъра зов
ДО ЛЮБОВ СЕ ДОСТИГА С ЛЮБОВ
ДО ЛЮБОВ СЕ ДОСТИГА С ЛЮБОВ.......



СЛЪНЦЕ МОЕ

БОСИ СТЪПКИ, хлопна се врата.
Чувам как сълзата ми пада във дланта..,
а моя дом ме чака,чака и мълчи..
На Слънцето, с последните лъчи се връщам
у дома...

БОСИ СТЪПКИ, пак вървя сама.
Мама чака пред старата врата..,
и ето с вик на птица, загубила гнездо и сън
на Слънцето, с последните лъчи се връщам
у дома....

СЛЪНЦЕ,СЛЪНЦЕ, НЕ ЗАЛЯЗВАЙ!
БЕЗ ТЕБЕ ЩЕ НАСТАНЕ НОЩ!
А В ТЪМНОТО ЩЕ СЕ ЗАГУБЯ ПО ПЪТЕКАТА ЗА БАЩИНИЯ ДОМ...
СЛЪНЦЕ,СЛЪНЦЕ, НЕ ЗАЛЯЗВАЙ!
ОЩЕ МАЛКО, ОЩЕ МАЛКО ПОСВЕТИ....
НЕКА С ТЕБЕ ДА МЕ ВИДИ МАМА
ПОСЛЕ БАВНО УГАСНИ........

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me