uFeel.me
Диво
Автор: cornelkaa,  9 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 493
Диво беше, че те видях .
Диво беше че за теб разбрах .
Диво е, че те обичам
и не спирам след теб да тичам .
Колко диво нали?
Диво е и това,
че ще умра за любовта .
Диво мисля си , че е
да те обичам още .
Мечтая си да бъде все по-диво,
искам да е и красиво .
Диво нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me