uFeel.me
Дъжд
Автор: janny,  15 юли 2008 г. в 14:02 ч.
прочити: 381
Небето гръмотевици раздират.
От тътена потръпвам цялата.
Ала под дъжда заставам без капка страх.
И се моля да бъда пречистена.
Гръмотевична буря, добре си дошла.
Аз те чакам с надежда отдавна,
че по плътта си усещам калта
на живота, омърсих се безкрайно.
Нека капките греховете отмият,
нека идат си те със дъжда.
И небето щом в синева се облее,
нека е бяла пак мойта душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me