uFeel.me
Дарен
Автор: Sitara,  26 декември 2012 г. в 01:09 ч.
прочити: 314
Прочетох древна мисъл днес.
Просветна всичко в моята глава.
Как пъзела се подреди завчас.
А истината, колко близко е била!

Аз  чудех се, защо така боли?
Ка’т толкоз много са ти дали?
И отговора във въпроса ти търси...
Елементарно е, нали? Сега, прозря ли?

Когато някой иска да даде,
На тебе, нещо тъй потребно,
Kажи „Благодаря! Мерси! Аааа, не!
Търси си друга будала на дребно!”

За да ти вземе някой, първо трябва да даде,
Забравяме туй просто нещо,
И колкото си повече дарен,
ограбването толкова е нечовешко!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me