uFeel.me
Дъхави треви
Автор: avliga,  22 юни 2013 г. в 18:37 ч.
прочити: 365
В градинката на баба
нарциси бели ухаят,
теменужени сълзи-
докосват моите мечти!

Розов цвят душата гали;
дъх от треви, лъч и надежди;
преплитат върхари
в горските дъбрави!

В докосната нежност
бледоликата луна мълчи!
Вяра и надежда-
рисувани в мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me