uFeel.me
Да кажем стига
Автор: masterclub3,  18 октомври 2011 г. в 09:05 ч.
прочити: 395
Аз искам да мога да мисля на глас и без страх да творя...
Аз искам да мога да дишам живот и в живот да горя...
Да кажем стига на сенки в човешкия дух, на без утрешно аз!
Да кажем стига на болка в човешки мечти и безименен глас!
Няма дух, няма страст, няма мисъл и власт...
Да кажем стига.

Аз искам да вярвам, че утре ще бъде по-слънчев деня!
Аз искам да зная, че горд съм с България днес пред света!
Да кажем стига на срам и позор от подкупни човешки души!
Да кажем стига на болка и скръб от разбити човешки съдби!
Няма дух, няма страст, няма мисъл и власт...
Да кажем стига.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me