uFeel.me
ДЕТЕТО В МЕН Е ЖИВО ОЩЕ
Автор: dobromirpenkov,  6 април 2011 г. в 08:52 ч.
прочити: 449
 

Детето в мен е живо още,
детето в мене не умира.
Дори в съня тревожен нощем
сърцето детско в мен пулсира.

Понякога детето в мене плаче,
от радост понякога крещи
,

понякога по уморените клепачи
текат все още детските сълзи.

Детето в мен е още живо.
Детето в мен понякога тъжи...
От мен детето няма да си иде,
додето земният ми път не отшуми.

 29 април 2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me