uFeel.me
ДЪЖД ПРЕЗ ЮНИ
Автор: baijim,  27 юни 2010 г. в 23:59 ч.
прочити: 885
Утро.Топлият летен дъжд
се смеси с аромата на липите...
докато си пия чая...

Цял ден вали. Минавам на водка
с една бучка втвърден дъжд
от хладилника.

Дъждът с дългите си пръсти
роши липата под нашия прозорец,
докато ти галя косите.

Вече е нощ. Продължава да вали,
но някак уморено. Прегръщам те
и облизвам дъжда от езика ти.

Пиян съм. Пиян съм от дъжд...
И те обичам!

25.06.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me