uFeel.me
Д Ъ Г А
Автор: rossi23,  11 юни 2009 г. в 10:57 ч.
прочити: 1387

След кратък дъжд изгря дъга
и разцъфтя с многоцветност,
събра усмивки и лица
с хармония и съвършенство.

Целуна ме зеления й цвят -
и закопнях в трева да коленича,
да ме обгърне утринна роса
и окрилена в нея да затичам.

Целуна ме и  морското й синьо -
и ми напомни за безкраен океан,
за звездния простор всемирен 
и полeтях  с крилaтата мечта.

Целуна ме и жълтият й цвят -
и се видях сред слънчогледи,
докоснах се до слънчеви лъчи
и се сгрях  в сурова зима.

Червеното рани ме с любовта
и него аз ще нося в сърцето -
с всичките нюанси на света
то  царица е на цветовете.

След кратък дъжд изгря дъга
и ме дари с многоцветност -
изтри сълзи и самота...
Затова го има това вълшебство!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me