uFeel.me
Черното отива ми за назидание
Автор: TeMiDa,  3 март 2009 г. в 00:33 ч.
прочити: 406
Теменужено разцъфвам с вятъра,
Когато демони танцуват помежду ни.
Със вълните се разбивам в пясъка
И прозвучават първите китарни струни.

Залезно сама прегръщам слънцето,
В което даже лятото ми се загуби.
Дъждовната кралица на небето
Създаде нощни и мечтани пеперуди.

Не съм отново черно-бяла снимка,
Служеща единствено за съзерцание,
Излязох  от онази приказка.
Черното отива ми за назидание.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me