uFeel.me
Чалгализация на Кифлите (авт. песен)
Автор: chriskiss,  19 февруари 2013 г. в 20:41 ч.
прочити: 380
Припев: (х2)

Български жени, събудете се.
Махнете грима и на живота насладете се.
Красиви сте и без тия евтини парцалки.
Бъдете себе си, не кифли-идеалки. 

Фейсбук живот и чалга поколение.
Фон дьо тен от различно поколение.
С кърпичка красотата се измива,
последната надежда с гръм и трясък си отива.
Къса пола и 20 санта токове,
прави го в паркове, прави го в блокове.
Под дъжда разтича се спиралата,
обработена кукла е за магистралата.
Като за бебе грижи се за миглите.
Тя е лидер на \"Коалиция на лиглите\".
Розов тефтер и розови обувки,
на всеки втори раздава целувки.
Малък пинчер в розова чанта,
с кредитна карта пазарува на аванта.
Почти гола е, а навън е още зима,
в тоалетните най-обича да се снима.

Припев: (х2)

Две мозъчни клетки, при това контузени,
коленцата от играта са охлузени.
Страничен ефект от нощните игри,
сладка болка за палави жени.
Силикон в устата, силикон в гърдите,
запазена марка е това на жените.
Изкуствени мигли, изкуствено тяло,
гълта корема, снима се пред огледало.
Точно тази жена търси истински мъж,
но защо поне не се запита веднъж,
че грешката е в нея, не в нас.
Хвали се, че е преспала с целия клас.
Дъкфейс муцуна пред телефона,
снима се после гола с биберона.
Жалко е, че смята това за интересно,
но да си т**а кифла не е лесно. 

Припев: (х4)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me