uFeel.me
Благо слово
Автор: Lucky,  25 март 2011 г. в 12:38 ч.
прочити: 279
От Благо слово
радост в мен
преля се
като миро благовонно.
Завърза всички ветрове,
изми очите на времето греховно.
Душата ми пречистена,
разлисти нежни цветове
и заблестя всемирът
в кротка благост.
Надеждата -
повей на ангелски криле
напъпи по Земята
като ранно цвете.
С Блага вест
десница мъдра
Пътят ми показа.
Кураж и сила
невидимо наля у мен
Погледнах -
Светът бе нов
и прероден.

Приятел ли
изпратен ми от Бог
или пък ангел,
не мога да гадая,
донасят словото
до мен.
Денят ми в благост
цял сияе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me