uFeel.me
Белязаната
Автор: topul_dujd,  25 януари 2010 г. в 00:42 ч.
прочити: 320
Белязана докрай оставам.
Тази рана не ще заздравее.
Душата си аз вече калявам.
Напук на драмите тя да се смее.
Разбитите части ще взема.
И след тях нов път пак ще поема.
Не, няма да моля…
Да страдам…
Макар тихичко да отпадам…
За теб аз вече съм тази,
Белязаната без име, без чест.
Не мога да бъда онази,
която обичаш и днес.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me