uFeel.me
Аз нося ти песента от далечината
Автор: kleopatrasv,  24 май 2013 г. в 07:11 ч.
прочити: 247
Аз нося ти от далече светлината,
тази заченатата в пълнолуния,
издълбана дълбоко заедно с мечтата,
разнесена от неподозирани безумия.

Аз нося ти очертания от тъмнината,
тази орисаната от предсказания
и стискам силно в шепа тишината,
приспана от чужди пожелания.

Аз нося ти и късче от Луната,
тази упоената от мелодия
и водя те невинно по следата,
прорязана от жестока трагедия.

Аз нося ти песента от далечината,
тази довятата от знамения
и държа все още ключа за вратата,
погълнала всичките ми съмнения.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me