uFeel.me
Аз идвам...
Автор: Toten,  14 август 2009 г. в 16:00 ч.
прочити: 719

Аз идвам от място, където лъха измама,



усмивки фалшиви раздават навред,



в гърдите ни зее набъбваща яма,



оставете го казват с насмешка, той е „поет”.



 



А идвам от бъдеще светло, блестящо.



На надеждата млада нося дъха,



пратеник на време развито и спящо,



с дързост младежка издигам стиха.



 



Роден съм във времена мудни и тихи



и следвам предначертания път,



въртя се без време в зададени щрихи,



чакайки на съдбата Великия съд.



 



Но земните сили събрани са в тона ми,



сърце без окови в небесата лети,



прочистено с хилядите сълзи, рано проронени,



ковящо със смелост наивна разбити мечти.



 



В клетка залостен се взирам в простора,



духа ми се лута в капана ръждясал,



търсейки спомен далечен сред непознатите хора



за Живот без граници, в измами обрасъл.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me