uFeel.me
Ангел и дявол
Автор: topul_dujd,  21 декември 2010 г. в 02:36 ч.
прочити: 383
Приятел на себе си,казват бъди...
Приятел...
Но в мен борят се враг и сълзи...

Приятелят вечно живее така...
Там където оставил е, той чиста следа...

Сърцето наивно, все още очаква...
Едно истинско, мило, сърдечно \"Здравей\"...

А дяволът в мене диво подскача...
Не чакай, не падай под нечий завой...

И ангели шепнат:
\"Недей се променя\"

Гласът на сърцето, не чух...

Едно е което не ще се променя...
И ангел и дявол са хора от плът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me