uFeel.me
АЗ ТЕ СЛЕДВАМ, ЛЮБОВ
Автор: aza_9,  16 август 2010 г. в 23:15 ч.
прочити: 488



АЗ ЦЯЛ ЖИВОТ ТЕ СЛЕДВАМ, ЛЮБОВ,

ЩЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ ДАЖЕ И В АДА.

МОЖЕ ТАМ ДА МЕ ЧАКА НЯКОЙ - ГОТОВ,

ЗАЕДНО С МЕН  ДА ТЕ ИЗСТРАДА.



ДА ЗАПЪЛНИМ ПРОСТРАНСТВОТО В СЪРЦАТА,

ДА ПОЛЕТИМ НА ВОЛЯ ВДЪХНОВЕНИ,

ДА СЕ ОПИВАМЕ ОТ ПОЛЕТА НА ДУШАТА,

ЧАК ДО ДНИТЕ НИ ПОСЛЕДНИ.



ВСЕ ЗА ТЕБ ЩЕ ПЕЯ - ДАР ОГНЕН НЕЗЕМЕН,

ВСЕ  В  ТВОЯ ОГЪН СВЕЩЕН ЩЕ ГОРЯ

И КОГАТО СЕ ВТУРНА В ПОЛЕТ ПОСЛЕДЕН,

ПРЕИЗПЪЛНЕНА СЪС ЛЮБОВ ЩЕ УМРА.



ДА ЗАПЪЛНИМ ПРОСТРАНСТВОТО В СЪРЦАТА,

ДА ПОЛЕТИМ НА ВОЛЯ ВДЪХНОВЕНИ,

ДА СЕ ОПИВАМЕ ОТ ПОЛЕТА НА ДУШАТА,

ЧАК ДО ДНИТЕ НИ ПОСЛЕДНИ.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me