uFeel.me
ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ - МОЯ КУБА
Автор: yuliya2006,  10 май 2009 г. в 06:45 ч.
прочити: 316
Моя Куба, моя любов,
с рибари и лодки познати.
С груби ръце, топли сърца
и океан безбрежен, единствен.

Моя Куба, моя любов,
с най - сластни жени.
Те те галят и милват,
копнеят за теб и те искат.

Моя Куба, моя любов,
с нощите дълги до зори.
С пура, с чаша уйски
аз те попивам и все те искам.

Моя Куба,моя любов,
харизма ти моя могъща.
Ти за мен си енергия,
от космоса дошла свише.

10.06.2007.
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me