uFeel.me
AДИ
Автор: DINO,  5 август 2009 г. в 14:04 ч.
прочити: 283

АДИ

 Крачиш ти по пътя

Влачиш тежкото си бреме

С очи във бъдещето впити

Безпощадно  

Посрещаш със усмивка

Всеки удар от съдбата.

Но живееш ден след  ден

 Живота пиеш бавно

Ден след ден

Ден след ден

Живота пиеш бавно

Ден след ден

Ден след ден

**********

Всеки мъж поглеждаш

Има ли любов в очите

Дали те търси ден след ден

Неуморно

Пътя му неравен

С твоя път дали се слива и

И дали е дълъг този път

Да вървите двама

Ден след ден

 Ден след ден

Да вървите двама

Ден след ден

 Ден след ден

********

Ето пак поглеждаш след себе си

Няма следа затуй

Пак тръгваш напред

Ден след ден

Ден след ден

И не поглеждаш назад

Ден след ден

Ден след ден

Ден след ден

Ден след ден

И не поглеждаш назад

Ден след ден

Ден след ден

И не поглеждаш назад

Крачиш само напред

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me