uFeel.me
... триумф на смъртта ...
Автор: masterclub3,  11 октомври 2012 г. в 09:25 ч.
прочити: 355
       
   
               
Тя ни дебне, потрива злокобно ръце  
в нашата предсмъртна агония.  
Притичва се първа на помощ  
ограбва сърцето,косите,душата.  
Оставя ни голи на своите мъки,  
щастливи от сладката участ.  
Тя се смее с дъх на земя  
във зениците черни чете се утеха.  
Ръцете космясали, галейки дращят  
оставят следи и далече  
след нашата участ,пониква живот.  
По принцип различен, но със съща история.
Зла,безпощадна игра на безсмъртие  
въвлича ни млади и разбираме как,  
в безпощадния бяг с часовете  
преминал е в нас порива кратък  
на моя и твоя,пръв и последен,  
понякога толкова сладък живот.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me