uFeel.me
* * *
Автор: Innka,  19 юли 2008 г. в 23:25 ч.
прочити: 372

Тръгваш пак натам

Вятърът шепот носи към мен

Оставам пак сама

Със спомена за теб

Защо боли

Боли ме така

Защо скърбя за теб сега

Нима любов

Любов е това

Ще се върнеш ти, нали

Ти потегли отново на там

И сълзи по лицето ми се стичат

Нахлува в мен тъга, за моето момче

Кога ще те видя пак

Кога ще усетя ръцете ти

Кога до мен ще си пак

Липсваш ми ти

Ден след ден минава

И теб все още те няма

Но ще дойде ден

За срещата ни нова

Кога ще те видя пак

Кога ще усетя ръцете ти

Кога до мен ще си пак

Липсваш ми ти

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me